Wednesday, July 29, 2009

Bila Panas Terasa Cermin Kereta Jadi Mangsa


Pada jam 7 pagi tadi ketika Saudara Parpu Kari sedang keluar untuk ke tempat kerja, beliau terkejut melihat cermin keretanya pecah! Yang peliknya tidak ada apa yang hilang pun di dalam kereta! Sudah lebih dari tiga tahun Parpu tinggal di tempat sekarang, inilah kali pertama perkara ini terjadi kepadabya!

Maka terlintaslah di fikirannya, sudah ada pihak yang cuba memberi amaran pada Parpu supaya hentikan dari pembongkaran yang dilakukan! Parpu telah pun melaporkan pada pihak polis dan beliau juga telah memberikan kepada pihak polis maklumat tentang pihak-pihak yang tidak berpuas hati dengannya.


Ulasan Singh Is Kinng:

Bahang panas makin terasa oleh pihak yang tidak berpuas hati kepada pendedahan yang dilakukan oleh Parpu Kari. Siapakah pihak anda semua mungkin telahpun tahu.

Berlawanlah secara anak jantan bukan betina, bercakap atas fakta bukan main taksub membabi buta.

Bila aku mencabar korang kat Darker Side, sekor pun tak berani tunjuk muka. Pandai pulak bagi alasan aku cakap kosong je. Post terbaru aku bercakap pada fakta, tapi sekor pun tak berani nak tunjuk muka, except for deluded Wenger.

Wassalam.

4 comments:

  1. Mr. Singh,

    setuju dgn sdra. Kita mau depa lwn mcm anak jantan, berdepan.

    Tapi depa ni jantan yg cari jantan, ikut pintu belakang. Curi2 masuk.

    Jantan sejati cari perempuan, ikut pintu depan, berani berdepan.

    Jantan sejati ka depa semua yg buat keja curi2 ketok cermin keta org ikut pintu belakang !

    ReplyDelete
  2. Ini taraf samseng sarip dol... kaki pukul curi!! Tapi sekarang bukan zaman sarip dol lagi brother...

    ReplyDelete
  3. orang camni mudah nak duga siapakah orang disebalik kejadian

    ReplyDelete
  4. Tuan,

    Maafkan kami kerana membuat jemputan kepada Tuan secara am seperti dibawah:-

    Yang berbahagia Dato/Datin/Tuan/Puan/Saudara/Saudari,

    Dengan segala hormatnya kami memaklumkan bahawa kami akan melancarkan portal “Satu Sekolah Untuk Semua (SSS)” di

    http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com.

    Kami menjemput anda untuk melayari laman web tersebut selepas Sambutan Merdeka 12tengahmalam pada 31 Ogos 2009. Anda dipersilakan untuk melayari tab “e-patriot”

    (http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com/patriotsinsuppor/)

    di mana kami telahpun menyenaraikan laman citra anda di bawah senarai “e-patriot” (“Patriots displaying SSS Logo”). Kami ingin merakamkan rasa penghargaan kami yang tidak terhingga di atas sokongan anda terhadap Kempen SSS ini apabila anda telah mempamirkan logo SSS di laman citra anda. Terima kasih di atas sokongan berterusan anda terhadap Kempen SSS ini.

    ______________________

    It is our honor to inform you that we will be launching "Satu Sekolah Untuk Semua (SSS)" portal at

    http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com

    Please visit the website after the 12midnite Merdeka celebration on 31 August 2009 and check out the "e-patriot" tab

    (http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com/patriotsinsuppor/).

    We have listed your blog site under the "e-patriot" list (Patriots displaying SSS Logo). We wish to record our utmost appreciation for your support toward SSS campaign by displaying SSS logo at your blog site. Thank you for your continuous support toward the SSS campaign.


    Terima kasih.

    Satu Sekolah Untuk Semua

    ReplyDelete